Įtariama, kad moterį nužudė jos sūnus (gim. 1993 m.). Jis uždarytas į areštinę. Ikiteisminis tyrimas pradėtas dėl artimo giminaičio ar šeimos nario nužudymo. Už tokią žmogžudystę Baudžiamajame kodekse numatyta bausmė: laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Atvykus policininkams, nužudytosios sūnus buvo namuose. Pasak pareigūnų, jis buvo agresyvokas, tačiau spec. priemonių neprireikė.

Pareigūnai nedetalizuoja kokiu įnagiu (peiliu ar kažkuo kitu) perpjautas moters kaklas. Kol kas sako tik tiek, kad tai „aštrus daiktas“.

Jaunas vyras neteistas, iki šiol policijai nebuvo žinomas. Į šiuos namus policija iki šiol nė karto nebuvo kviesta.

Seniūnaitijos, kurios teritorijoje yra Aušros g., seniūnaitė Adelė Gedmontienė Delfi pasakojo, jog asmeniškai nepažinojo šios šeimos, o vietos gyventojai nužudytosios sūnų apibūdina kaip keistuolį. Pasak seniūnaitės, Aušros g. iki šiol nėra buvę „tokių dalykų“, čia gyvenantys žmonės tvarkingi ir taikūs.

Kodėl sūnus nužudė motiną, turėtų paaiškėti antradienį po apklausos.

Kol kas neaišku ar nusikaltimo metu įtariamasis buvo blaivus – tai paaiškės atlikus kraujo tyrimą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)