Apie avariją Dzūkų gatvėje policija pranešimo sulaukė kelios minutės po 20-tos valandos.

Pranešta, kad susidūrė „Volkswagen“ ir „Audi“ markių automobiliai, o vienas vairuotojų – sužalotas.

Apie avariją pranešęs žmogus pasidalijo abejonėmis, ar „Volkswagen“ vairuotojas, kuris nukentėjo, gali būti neblaivus. Pareigūnams atvykus į įvykio vietą žmogaus įtarimai pasitvirtino.

Nors ir patyręs galvos traumą, „Volkswagen“ vairuotojas, prieš išvežant jį į ligoninę, buvo patikrintas alkoholio matuokliu. Paaiškėjo, kad vyras kaip reikiant apgirtęs – nustatytas 2,73 prom. girtumas.

Medikai vyrą išvežė į ligoninę. Tačiau vos tik jis galės bendrauti su policija, teks ne aiškintis dėl savo poelgio ne tik jiems: tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)