Policija informavo, kad birželio 11 d., apie 2 val. 40 min., sostinės policijos vaizdo kamerų stebėtojai per kameras pastebėjo, kaip Rotušės aikštėje, Didžiojoje g., Vilniuje, du įtartini asmenys, atitraukę laikino prekybos paviljono dureles, pateko į jo vidų ir galimai jį apvogę, šalinasi Šiuolaikinio meno centro link.

Gavę pranešimą sostinės policijos patruliai operatyviai į jį reagavo. Nuolat palaikydami ryšį su budėtojais ir tikslindami informaciją, įtartinų asmenų paieška pagal nurodytus požymius buvo sėkminga – šalia vieno iš Rūdininkų g. namų pastebėti ir sulaikyti galimai vagystę įvykdę asmenys ‒ du vyrai (gimę 1977 m. ir 1997 m.) maišuose nešėsi daug alkoholinių gėrimų.

Paaiškinti, iš kur gavo tiek alkoholinių gėrimų, vyrai negalėjo, jo įsigijimo dokumentų neturėjo ir pareigūnams nepateikė, todėl buvo rimtas pagrindas manyti, kad šį alkoholį vyrai pavogė būtent iš prekybos paviljono.

Įtariant vagyste, abu vyrai sulaikyti ir pristatyti į policijos įstaigą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)