Sekmadienio pavakarę pro Nemuno gatvėje esančio bendrabučio langą iškrito vyras. Į vietą atskubėjus tarnyboms, buto durų, kur nutiko nelaimė, niekas neatidarė. Po maždaug valandos nuspręsta į vidų įsiveržti jėga, kadangi įtarta, jog esančių viduje gyvybei gresia pavojus.

Pakilus prie lango su ugniagesių kopėčiomis pro jį iššoko dar vienas vyras. Žiniasklaidoje buvo pasklidę gandai, kad taip atsitiko jį pareigūnams pakračius elektrošoku, tačiau tokią versiją teisėsauga neigia.

„Spaudoje pasirodžiusi informacija, dėl iškritusio asmens neteisinga“, - tikino Panevėžio policijos atstovas Tadas Martinaitis.

Buto viduje rasta peiliu sužalota ir žiauriai sumušta moteris, gimusi 1982 m., ji išvežta į ligoninę. Ten pat nugabenti ir abu pro langą iškritę vyrai, gimę 1969 ir 1991 m.

Kadangi visi trys buvo girti, pasklido ir kita įvykio versija – esą trijulė ne vieną dieną girtavo ir mušėsi, kol sekmadienio vakarą smurto kupinas vakarėlis pasiekė kulminaciją. Tačiau ir šią aplinkybę teisėsauga jau spėjo paneigti.

„Tikrai taip nebuvo, kad jie ten kartu girtavo“, - sakė Panevėžio apygardos prokuratūros atstovė Rasa Stundžienė.

Visgi ji neatskleidė, kas tiksliai įvyko, kadangi visos aplinkybės dar neaiškios ir patiems pareigūnams. Sunkiai sužeistos moters dėl jos būklės iki šiol nepavyko apklausti. R. Stundžienės teigimu, tikrinamos įvairios versijos.

Aišku tiek, kad sunkiu sveikatos sutrikdymu įtariamas 1991 m. gimęs vyras jau yra už grotų – trečiadienį teismas patenkino prokurorės prašymą ir skyrė jam griežčiausią įmanomą kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Su portalu „15min“ bendravusi nukentėjusiosios motina pasakojo, kad įtariamasis jau beveik metus persekioja ir terorizuoja jos dukrą. Anot jos, pro langą iškritęs vyras – nukentėjusiosios kaimynas, kuriuo prisidengiant užpuolikas pateko į butą, o tada įvykdė egzekuciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)