Plentą KaunasŠakiai su Juragių gyvenviete jungiančiu keliu vykusius vairuotojus ketvirtadienio popietę šiurpino kraupus vaizdas. Pakelėje gulėjo visiškai sumaitotas geltonasis mokyklos autobusiukas, netoliese stovėjo nuo itin galingo smūgio stipriai apgadintas prabangus „Lexus“ visureigis.

Mokyklinio autobusiuko vairuotojas pasakojo išleidęs mokinius ir iš Šakių vykęs į Garliavą darbo reikalais, planavo parvežti įvairių reikmenų mokyklos virtuvei.

Avarija Kauno rajone: visureigis taranavo mokyklos autobusiuką

Nelaimė įvyko, kai šalutiniu keliu, Gelžkeliuko gatve nuo Ringaudų pusės važiavęs moters vairuotas visureigis „Lexus“ taranavo pagrindiniu keliu vykusį geltonąjį autobusiuką „Iveco“.

„Mačiau, kaip moteriškė prieš sankryžą pristabdė. Supratau, kad pristabdydama ji praleidžia mane. Tik paskutiniu momentu ji kažkodėl pajudėjo į priekį, man nebuvo kur dėtis“, – portalui „Delfi“ pasakojo mokyklos autobusiuką vairavęs pusamžis vyras.

Avarija Kauno rajone: visureigis taranavo mokyklos autobusiuką

Masyvaus visureigio smūgis autobusiuką „Iveco Daily“ nubloškė nuo kelio, jis vertėsi ir liko gulėti ant šono. Jo vairuotojas sakė tik apsibraižęs, tačiau įtarus galvos sumušimą greitosios pagalbos automobiliu buvo išvežtas į gydymo įstaigą.

Visureigį vairavusią moterį ir nepilnametę keleivę nuo rimtų sužalojimų apsaugojo išsiskleidusios saugos pagalvės. Policijos duomenimis, keleivei visgi prireikė medikų pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)