Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, į ligoninę išvežtas vienas vairuotojas. Dėl avarijos uždarytas eismas viena kryptimi.

Pirminėmis žiniomis, abu vilkikai priklauso Lenkijos įmonėms.

Papildyta. Alytaus apskrities policija pranešė, kad kelio Kaunas-Marijampolė-Suvalkai 27 kilometre į kelkraštyje stovinčio vilkiko MAN (vairuojamo Lenkijos piliečio (g. 1959 m.) puspriekabės galinę dalį atsitrenkė kitas vilkikas „Renault“ su puspriekabe, vairuojamas kito Lenkijos piliečio (g. 1986 m.). Eismo įvykio metu buvo apgadintos abi transporto priemonės, sunkiai sužalotas vilkiko „Renault“ vairuotojas išvežtas į Kauno klinikas.

Vilkikai eismą Kauno kryptimi buvo visiškai užtvėrę. Avarijos padariniai nuo kelio nebuvo pašalinti dar ir trečiadienio rytą.

Vilkiko MAN vairuotojas nenukentėjo, apgadintas vilkikas ir puspriekabė. Vilkiko „Renault“ vairuotoją, stipriai sužalotą, medikai išvežė į gydymo įstaigą. Apgadintas vilkikas ir puspriekabė, krovinys (alus) išsibarstęs maždaug 100 metrų važiuojamosios dalies atkarpoje, prakirstas kuro bakas, išsiliejo 400 litrų dyzelino.

Atjungti vilkikų akumuliatoriai, sorbentu sustabdytas teršalų nutekėjimas į paviršinį gruntą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)