Įvykio metu bute buvo moteris (g. 1982 m.) ir vyras (g. 1991 m.), kuris peiliu sužalojo moterį ir iššoko pro langą. Neblaivūs (2,27 prom. ir 2,03 prom.) nukentėjusieji ir neblaivi (1,14 prom.) nukentėjusioji paguldyti į ligoninę, pranešė Policijos departamentas.

Liudininkai Delfi papasakojo detaliau. Pasak gretimo namo gyventojo, minėtame bute bendrabutyje buvo geriama tris dienas. Kompanija ten nuolat mušėsi.

Kai pro langą iškrito vyras, policiją ir gelbėtojus iškvietė kaimynas. Suvažiavo daug policijos, bet pareigūnų į butą niekas neįleido. Pasak liudininkų, policininkai daugiau nei valandą įkalbinėjo bute esančius žmones atidaryti duris.

Paskui butas buvo šturmuotas: vieni policininkai iki lango trečiame aukšte pakilo ugniagesių bokšteliu, kiti tuo pačiu metu veržėsi pro duris (jas išpjovė ugniagesiai).

Pasak liudininko, įsiveržus į butą agresyvus vyras buvo prie lango. Į pareigūnų nurodymus nereagavo, todėl buvo panaudotas elektroimpulsinis ginklas Taser. Gavęs elektros iškrovą vyras išgriuvo per langą.

Bet nukrito sėkmingai - atsikėlęs dar bandė pabėgti, bet jį sučiupo policininkai.

Panevėžio policija šio įvykio nekomentavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)