Birželio 2-osios naktį, apie 1 val., Trakų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Lentvaryje, viename iš garažų masyvų pastebėjo stovintį automobilį „VW Touran“ su įjungtomis šviesomis. Pareigūnams vidinis balsas pakuždėjo ‒ reikia patikrinti. Privažiavus arčiau, automobilio vairuotojas, 45-erių metų vilnietis, akivaizdžiai sunerimo. Jam tik atidarius dureles, policijos patrulis pastebėjo durelėse pypkę, prikimštą „žolės“, o iš automobilio salono tvokstelėjo specifinis marihuanai būdingas kvapas, praneša Vilniaus apskrities policija.

Automobilio apžiūros metu buvo surasta dar keturi plastikiniai užspaudžiami maišeliai su augalinės kilmės žalia galimai narkotine medžiaga, dar vadinama „žole“, vienas plastikinis maišelis su balta medžiaga galimai amfetaminu ir vienas plastikinis maišelis su įvairių spalvų ir formų tabletėmis, galimai psichotropine medžiaga LSD.

Automobilyje taip pat rastas marihuanos smulkintuvas. Vilnietis nuvežtas į Trakų ligoninę ‒ čia atlikus šlapimo testą, paaiškėjo, kad jis jau vartojęs metamfetamino. Vėliau buvo atlikta ir neatidėliotina krata jo gyvenamojoje vietoje – bute Vilniaus Karoliniškių rajone. Narkotinių medžiagų pareigūnai nerado, tačiau rado ir paėmė nedidelį kiekį kontrabandinių cigarečių. Dėl to Trakų policijos pareigūnai pradėjo ir administracinio nusižengimo teiseną.

Tai jau 20-tas per 5 šių metų mėnesius pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Trakų rajone rastų ir iš nelegalios apyvartos išimtų narkotinių medžiagų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)