Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, degė stogo konstrukcijos. Ugnis nespėjo išsiplėsti – ugniagesiai per 12 minučių gaisrą lokalizavo, o dar po keleto minučių, 14.40 val., buvo paskelbtas gaisro likvidavimas. Nudegė apie 20 kvadratinių metrų stogo.

Ugniagesiai aiškinasi gaisro priežastį.

Papildyta. Šį įvykį pakomentavo prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ generalinio direktoriaus pavaduotoja Ieva Goštautaitė-Gedutė: „Informuojame, kad prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ dirba įprastai. Vidiniame kieme, lauko teritorijoje, kilę dūmai, pirminiais duomenis, susidarė prie greta stoginės esančio konteinerio. Situacija išspręsta, tikslesnės priežastys šiuo metu aiškinamos, dėkojame operatyviai reagavusioms tarnyboms“.

Dėkojame Delfi skaitytojui už nuotraukas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)