Trakų rajono policijos komisariato tyrėjai baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame įtarimai dėl vagysčių iš prekybos centrų Trakuose pareikšti 31-erių metų amžiaus vyrui. Netrukus šis ikiteisminis tyrimas pasieks teismą, praneša Vilniaus apskrities policija.

Š. m. balandžio 3 d. Trakų policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Trakuose, pastebėjo svirduliuojantį vyrą, kuris paskui save tempė prekių krepšelį, prikrautą alkoholinių gėrimų. Pareigūnai atpažino ankščiau ne kartą už įvairius nusikaltimus, tame tarpe ir už vagystes iš prekybos centrų, teistą Trakų rajono gyventoją. Pareigūnams abejonių nekilo – įvykdyta vagystė. Buvo nustatyta, kad šis vyras įžūliai pavogė alkoholinius gėrimus ir prekių krepšelį iš netoliese esančio prekybos centro.

Ikiteisminio tyrimo metu Trakų policijos tyrėjai nustatė, kad įtariamasis per tris kartus iš Trakuose esančių įvairių prekybos centrų jų darbo metu pavogė 12 litrų įvairių alkoholinių gėrimų ir 39 pakuotes sūdytos ir šaltai rūkytos lašišos už beveik 600 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)