Dienos rekordininkas – Estijos pilietis, jis pareigūnams įkliuvo apie 13 val. kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai. Vyras vairavo vilkiką „Volvo“ ir juo gabeno naujus automobilius. Pareigūnams patikrinus vairuotoją alkotesteriu, šis parodė sunkų girtumą – 2,86 prom. Nors vairuotojas sunkiai pastovėjo ant kojų, pareigūnams jis tvirtino, kad iš vakaro gėrė tik alaus, praneša Marijampolės apskrities policija.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281(1) str. 1 d. (gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų). Be to, bus konfiskuotas vilkikas arba jo vertė pinigais.

Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus pareigūnai prašo, kad asmenys, pastebėję apgirtusį vairuotoją, nedelsdami apie tai praneštų skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)