Policija praneša, kad gegužė 22 d.17.55 val. Telšių rajono sav., Kantenių k., Mažeikių g. kelio Anulynas-Tirkšliai 17 kilometre nuo blaivaus Lenkijos piliečio, gim. 1966 m., vairuojamo vilkiko „Daf“, su puspriekabe-cisterna, nukrito kairės pusės galinės ašies ratas ir atsitrenkė į priešpriešiais atvažiuojantį motociklą „Yamaha XV 1700“, vairuojamą vyro, gim. 1977 m.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl dešiniojo blauzdikaulio ir dešiniojo stipinkaulio lūžių su alkūnkaulio išnirimu, dešinio šlaunikaulio, kaukolės skliauto, lateralinės kulkšnies, nosies kaulo, dešinės mentės, raktikaulio, skruostikaulio ir viršutinio žandikaulio, akiduobės dugno, daugybinių šonkaulių ir krūtinkaulio slankstelių lūžių, gydymui išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Motociklo keleivė, gim. 1982 m., patyrė dešinės rankos delnakaulio lūžį. Ji po medikų apžiūros Telšių Regioninėje ligoninėje, gydosi ambulatoriškai.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)