Atvykus ugniagesiams, angaras degė atvira liepsna. Maždaug per tris valandas gaisras buvo užgesintas. Ugniagesiai naudojo 8 autocisternas.

Aplinkos apsaugos departamento teigimu, angare degė pakuočių atliekos, apie 90 proc. jų sudaro popierius ir kartonas, likusį dešimtadalį – plastikas.

Po šio gaisro Aplinkos apsaugos departamentas ketina pradėti neplaninį įmonės patikrinimą.

Atliekų tvarkymo bendrovės „Ekonovus“ generalinio direktoriaus Romo Draskinio komentaras: „Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį sulaukėme pranešimo apie mūsų bendrovei priklausančiame antrinių žaliavų rūšiavimo angare kilusį gaisrą. Laimei, jo metu žmonės nenukentėjo – sudegė angare buvusios atliekos bei įranga, taip pat apgadintas pats angaras. Tikslūs nuostoliai kol kas yra nustatinėjami. Šiuo metu pradėtas tyrimas gaisro priežasčiai nustatyti, todėl esame pasiruošę bendradarbiauti su atsakingomis institucijomis, suteikiant jiems visą reikalingą informaciją“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją