Anot teisėsaugos, balandžio 21 d., apie 12.30 val., Egidijus Šegžda išėjo iš gyvenamosios vietos Klaipėdoje, Viršutinėje g., ir iki šiol negrįžo.

Pirminiais duomenimis, vyras yra apie 190 cm. ūgio, stambaus kūno sudėjimo, ant skruostų ir kaklo yra tatuiruočių, gali būti žinomas ir Aido Paulavičiaus vardu.

Galinčių suteikti informacijos apie asmens buvimo vietą prašome pranešti telefonu: 8 700 62038, 8 700 60710, arba el. paštu: dovile.misciokaitiene@policija.lt

Įvykdė kraupų nusikaltimą

Pasirodo, kad 2011 m. gruodžio 15 d. vakarą Aidu Paulavičiumi vadintas vyras namuose įvykdė protu sunkiai suvokiamą nusikaltimą – bute įsivėlė į konfliktą su savo motina ir ją nužudė.

Teigiama, kad A. Paulavičius nužudė tuoktis susirengusią savo motiną.

Aidas Paulavičius

Nupjovė galvą ir įmetė į Kuršių marias

Delfi duomenimis, moteris buvo nužudyta itin žiauriai – išmėsinėta, supjaustyta ar sukapota. Manoma, kad žudikas naudojosi dideliu peiliu arba dar didesniu įnagiu. Lavonas namuose buvo surastas, kai moters pasigedo ilgai jai prisiskambinti negalėję giminaičiai – sunerimę jie kreipėsi į policiją.

Pasirodo, kad nupjovė motinos galvą ir ją įsidėjęs į krepšį išvežė ir įmetė į Kuršių marias. Po egzekucijos A. Paulavičius dar spėjo apokalipsės ženklais išsitatuiruoti veidą.

2012 m. Klaipėdos apygardos teismas pripažino A. Paulavičių nepakaltinamu ir paskyrė jam priverstinį gydymą psichiatrinėje ligoninėje.

Iki pat 2020 m. gruodžio mėnesio E. Šegžda buvo gydomas psichiatrinėje ligoninėje. Tada Panevėžio apylinkės teismas sulaukė prašymo dėl medicininių priemonių taikymo pakeitimo. Taip E. Šegžda atsidūrė laisvėje, rašė naujienų portalas tv3.lt.

Pasikeitė vardą ir pavardę

Po žiauraus nusikaltimo A. Paulavičius nusprendė pasikeisti savo vardą ir pavardę, jis šiuo metu yra Egidijus Šegžda.

Aidas Paulavičius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)