Pagalbos senjorui prireikė balandžio 27-osios rytą po Radviliškyje, Turgaus g., esančiame gyvenamajame name įvykusio sprogimo. Atvykę ugniagesiai-gelbėtojai ir Radviliškio rajono policijos pareigūnai pamatė, kad sprogimas sugriovė pusę gyvenamojo namo.

Sprogimo metu antrajame aukšte buvęs ir akimirksniu pirmajame aukšte atsidūręs paauglys nenukentėjo. Iš jo sužinoję, kad pirmajame aukšte yra jo senelis, gelbėtojai tarp griuvėsių pradėjo jo paiešką. Iš po nuolaužų ištrauktas vyras buvo šoko būsenos, apsvilusiais plaukais, apdegusiu kūnu. Pareigūnai jį įsisodino į savo automobilį. Kadangi greitosios pagalbos automobilis vis nesirodė, pareigūnai priėmė sprendimą nebelaukti ir kuo greičiau jį gabenti į ligoninę.

Įtariama, kad sprogimas įvyko dėl dujų nuotėkio, nes įvykio vietoje rastas suskystintų dujų balionas, iš kurio į aplinką šnypšdamas veržėsi dujų srautas. Name gyveno dvi šeimos. Kita namo pusė liko neapgadinta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)