Bendruoju pagalbos telefonu 15.07 val. buvo gautas pranešimas, kad Karoliniškėse, V. Vaitkaus g., prie daugiaaukščio namo ant grindinio guli žmogus, manoma, iškritęs iš kurio nors viršutinio aukšto.

Į įvykio vietą atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad tai negyvas mažametis berniukas (po poros savaičių jam būtų sukakę 11 metų).

Namuose buvo paliktas vienas

Vilniaus apskrities 5 policijos komisariato viršininkas Vitalijus Karpukas Delfi komentavo, kad pareigūnai aiškinasi tragiško įvykio aplinkybes.

Anot pareigūno, mažametis įvykus nelaimei buvo vienas namuose.

Teigiama, kad iš ryto su vaiku buvo moteris (ne biologinė vaiko mama), kuri vėliau turėjo išeiti į darbą, todėl berniuką paliko vieną.

Pirminiais duomenimis, 10-metis iškrito pro langą iš 9 daugiabučio aukšto.

Turkmėnijos piliečiai

Valstybės vaiko teisių apsaugos Viešųjų ryšių ir komunikacijos skyriaus vedėja Vaiva Arnašė informavo, kad šeima specialistams nebuvo žinoma.

V. Arnašės teigimu, žuvęs berniukas ir jo tėvas yra Turkmėnijos piliečiai.

Delfi duomenimis, berniuko biologiniai tėvai yra išsiskyrę, vaikas liko augti su tėvu, kuris sukūrė naują šeimą Lietuvoje. Pirminiais duomenimis, šeimoje daugiau vaikų nėra.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti ir aiškinasi įvykio aplinkybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)