Sulaikyti du Ukrainos piliečiai (gimę 1970 m. ir 1983 m.), įtariami šiomis vagystėmis.

Sostinės policijos pareigūnai prašo atsiliepti nuo šių įtariamųjų nukentėjusius asmenis ir susisiekti su Vilniaus apskr. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus tyrėja Žana Vaičiūnaite, tel. (8 5) 271 6734, el. paštu zana.vaiciunaite@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Sostinės policija primena, kad savo daiktus akylai saugoti būtina nuolat, ir ragina būti dėmesingais, atsargiais – vagys nesnaudžia. Pastebėjus šalia savęs įtartiną asmenį, demonstratyviai atkreipkite jo dėmesį, kad jūs jį matote ir stebite. Dokumentų, piniginių, mobiliojo ryšio telefonų ir kitų daiktų nelaikykite užpakalinėse ar šoninėse išorinių drabužių, rankinių kišenėse. Nepalikite be priežiūros ir rankinių prekių vežimėliuose – tik trumpam nukreipus dėmesį, vagis pasinaudos pasitaikiusia proga nugvelbti rankinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)