Šiltą sekmadienį į sostinės gatves išriedėjo daugybė dviračių ir įvyko daug eismo įvykių: dviratis susidūrė su automobiliu, dviratininkas trenkėsi į išlipančio vairuotojo atidarytas dureles, dviratininkas kliudė ir nesmarkiai sužalojo 4 metų mergaitę, dviratis susidūrė su paspirtuku ir t.t.

Dieną visi į eismo įvykius patekę dviratininkai buvo blaivūs. O vakare pasižymėjo visiškai girtas. Apie 19 val. policijai buvo pranešta, kad Žemynos g., daugiabučio namo kieme, neblaivus dviratininkas apgadino du automobilius.

Kaltininkas (gim. 1991 m.) tvirtino, kad apgadino tik vieną mašiną: užvirto ant stovinčio „Hyundai“ kapoto ir jį subraižė. Automobilio savininkas žalą įvertino 600 eurų.

Atvykę policininkai dviratininkui nustatė sunkų girtumą – 2,97 prom.

Vyras savo kaltės dėl apgadinto automobilio neneigė, žadėjo atlyginti žalą, sakė, kad jo dviratis „draudiminis“ ir dėkojo pareigūnams už tai, kad jį sulaikė. Pasakojo, kad ėjo pas draugą – esą dviračiu nevažiavo, o jį vedėsi ir užvirto ant automobilio.

Tačiau liudininkai papasakojo kitokias įvykio aplinkybes. Dviračiu važiavęs ir ant „Hyundai“ nuvirtęs vyras bandė važiuoti toliau, bet už keleto metrų vėl nuvirto. Šįkart ant BMW ir apgadino dureles.

Paskui jis bandė pabėgti nuo jį sulaikyti ketinusių gyventojų, puolė slėptis laiptinėje ir apgadino laiptinės duris ir necenzūriniais žodžiais išplūdo moterį, priekaištavusią jam už sugadintas duris. Todėl jis bus baudžiamas dar ir už viešosios tvarkos pažeidimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)