Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai ankstų balandžio 15 d. rytą netikėtai apsilankė Lentvaryje ir Mūrinėje Vokėje esančiose gyvenamosiose patalpose.

Apsilankymo pagrindas – iš anksto teismo sankcionuotos kratos, o apsilankymo tikslas – surinkti įrodymus ir užkardyti neteisėta narkotinių medžiagų platinimą. Gyventojai nesitikėjo ir nelaukė ankstyvų „svečių“, todėl kratos buvo rezultatyvios.

Netikėtumo faktorius suveikė ‒ Trakų rajono policijos pareigūnai surado ir paėmė įvairių narkotinių medžiagų („žolės“, psichotropinių tablečių), marihuanos smulkintuvų, dozavimo svarstyklių, teleskopinę lazdą, šovinių, peilių, švirkštų.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti įtarimai pareikšti trisdešimtmečiui vilniečiui, o jo draugei, aštuoniolikmetei Trakų rajono gyventojai, suteiktas specialiojo liudytojo statusas. Už šią nusikalstamą veiką Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)