Didžiausią siuntą I sektoriaus pareigūnai sulaikė, kai iš apsaugos posto buvo gautas pranešimas apie 3 paketų permetimą į įstaigos teritoriją. Operatyviai sureagavę patrulinės grupės pareigūnai ne tik perėmė visus paketus, bet ir kartu su Kriminalinės žvalgybos skyriaus darbuotojais sulaikė asmenį, permetusį siuntą, praneša Kalėjimų departamentas.

Pareigūnai tuomet pastebėjo nuo įstaigos tvoros besitraukiantį žmogų, jį pradėjo persekioti šalia teritorijos plytinčiame miške ir važiuodami tarnybiniu automobiliu šalikelėje pastebėjo įtartiną juodos spalvos automobilį BMW. Jame sėdintis jaunuolis aiškino, kad atvykęs iš Marijampolės ir atvežęs savo draugą.

Operacijai tęsiantis ir bendradarbiaujant su Kriminalinės žvalgybos pareigūnais po keleto valandų netoli šio automobilio stovėjimo vietos sulaikytas ir pirmasis „metikas“. Jis, besiaiškinant aplinkybes, prisipažino permetęs tris paketus į I sektoriaus teritoriją.

Paketuose rasta 7 mobiliojo ryšio telefonai, 27 SIM kortelės, 4 įkrovimo laidai, 3 švirkštai su adatom, 200 baltos spalvos tablečių, taip pat įvairių kitų tablečių.

Įtarus, kad paketuose gali būti ir psichiką veikiančios medžiagos, sulaikytieji perduoti Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnams. O bendruoju pagalbos telefonu iškviesti policijos pareigūnai „metikams“ surašė dar ir administracinių teisės pažeidimų protokolus dėl karantino taisyklių pažeidimo be teisėto pagrindo kirtus savivaldybių teritorijų ribas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)