Anot policijos, 18.44 val. buvo gautas moters pranešimas, jog Vilniuje, Fabijoniškių gatvėje esančiame bute, buvo įvykdytas nužudymas.

Pranešėja informavo, kad virš jos esančiame bute buvo įvykdytas kraupus nusikaltimas – vyras nužudė savo žmoną – nupjovė jai galvą.

Į įvykio vietą atvykusius pareigūnus pasitiko pranešėja, ji nurodė, kur buvo įvykdytas nužudymas.

Įtariamasis nesipriešino

Nurodyto buto duris atidarė vyras (gim. 1961 m.), jo rūbai ir jis pats buvo kruvini, kaip vėliau paaiškėjo tai ir buvo įtariamasis.

Pareigūnai nedelsiant ėmė klausinėti, kur moters kūnas, vyriškis parodė į šalia esantį kambarį. Pasirodo, kad iki aukos kūno vedė kraujo takas.

Kambaryje buvo rastas negyvos moters (gim. 1955 m.) kūnas su pjautine žaizda kakle.

Vyriškis iš karto pareigūnams prisipažino, kad tai jis nužudė savo žmoną, taip pat jis nurodė, kur padėjo nusikaltimo įrankius.

Įtariamasis buvo nedelsiant sulaikytas, jam pareigūnai uždėjo antrankius.

Vyrui prireikė medikų pagalbos

Į įvykio vietą sugužėjusios gausios policijos pareigūnų pajėgos nedelsiant ėmėsi darbo. Įtariamasis buvo nuvežtas į ligoninę, reikėjo, kad jam būtų susiūta žaizda krūtinėje. Pasirodo, kad ant vyriškio kūno buvo daug sužalojimų, neatmetama, kad įtariamasis bandė nusižudyti.

Pirminiais duomenimis, policija rado kelis nusikaltimo įrankius: du peilius bei plaktuką.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)