„Šiuo atveju, kaip ir ankstesnių pareigūnų sulaikymų atvejais, primename, kad principingai ir griežtai vertiname galimas korupcijos apraiškas ir piktnaudžiavimą tarnyboje. Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos pareigūnai tinkamai reagavo ir realizavo savo tyrimą, o rezultatai parodo, kad Kriminalinės žvalgybos valdybos įsteigimas ir įvykdyta šios struktūros reorganizacija Kalėjimų departamente pasiteisina“, - sako Kalėjimų departamento direktorius Virginijus Kulikauskas.

Kriminalinės žvalgybos valdyba Kalėjimų departamente buvo įsteigta pernai birželį, kai kriminalinę žvalgybą vykdantys padaliniai buvo reorganizuoti ir apjungti. Per tą laiką buvo jau buvo realizuoti keli korupcinio pobūdžio tyrimai, kai buvo sulaikyti darbuotojai – Šiaulių tardymo izoliatoriuje, Marijampolės pataisos namuose, dabar – Vilniaus pataisos namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)