Policijos pareigūnai ir ugniagesiai gavo pranešimą, kad Verkių gatvėje, netoli malūno, surastas nuskendęs žmogus. Apie 9.56 val. pranešimą gavę ugniagesiai pranešimo sulaukė iš žmonių, kurie tikslingai vykdė po Neries ledu dingusio V. Rimkaus paiešką.

Žmonės nurodė, kad rastas nuskendęs žmogus, greičiausia, yra V. Rimkus. Policija ir ugniagesiai sako, kad tokie įtarimai pagrįsti, tačiau rasto asmens tapatybė dar turi būti patvirtinta.

„Delfi“ primena, kad vasario 27 d. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, ties Meškeriotojų g., Neries upėje vyras paniro po ledu.

V. Rimkus vaikščiojo su moterimi, kartu vedžiojo augintinį, kuris pirmas įlūžo, tad vyras puolė gelbėti keturkojo draugo. Lūžus ledui, moteriai pavyko išsigelbėti. Deja, vyrą ir šunį pagavusi upės srovė panardino ir nunešė po ledu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)