Vasario 12 d. sostinės policija gavo pranešimą, kad dingo vyras (gimęs 1957 m.). Paskutinį kartą liudininkai jį matė einantį į parduotuvę Gvazdikų sodų 1-ojoje gatvėje.

Vykdant šio dingusiojo paiešką, Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato pareigūnai kreipėsi pagalbos ir į visuomenę, tačiau visi paieškos veiksmai rezultatų nedavė.

Šiandien, kovo 10 d., Patrulių rinktinės pareigūnai su tarnybiniu šunimi dar kartą nusprendė apžiūrėti teritoriją, kurioje dingęs asmuo buvo pastebėtas paskutinį kartą. Šįkart paieškos rezultatai davė rezultatų ‒ policijos kinologas su šunimi miškelyje rado galimai dingusį vyriškį be gyvybės ženklų.

Tik atlikus ekspertizę, bus nustatyta asmens tapatybė, tačiau pareigūnai neabejoja, kad rastas nuo vasario 12 d. ieškotas dingęs asmuo.

Sostinės policijos pareigūnai su tarnybiniais šunimis prisideda prie dingusių asmenų paieškų, nes keturkojai pagalbininkai palengvina paieškos darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)