2021-03-06, apie 19.57 val., Klaipėdoje, Naujojo Uosto g., Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos pareigūnai patikrinti sustabdė automobilį „Opel“, kurį vairavo 1973 m. gimusi moteris.

Alkoholio matuokliu vairuotojai buvo nustatytas 1,91 prom. neblaivumas. Moteris aiškino, kad alkoholio negėrė, esą vartojo „valerijono lašų“. Siekdama išvengti baudžiamosios atsakomybės už vairavimą neblaiviai, policijos pareigūnui į delną įspraudė 100 eurų. Pareigūnas ją perspėjo dėl gresiančios atsakomybės, tačiau savo ketinimų ji neatsisakė ir vis tiek bruko pinigus.

„Susitarti“ aišku nepavyko – moteris uždaryta į areštinę, pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviai ir bandymo papirkti policijos pareigūną.

Už bandymą papirkti pareigūną (pagal LR BK 227 str. 1 d.) moteriai gresia bauda, laisvės apribojimas, areštas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)