Naktį iš vasario 27 d. į vasario 28 d. Molėtų rajone esančiame Kijėlių kaime siautėjo girtas vyras. LNK laidoje „KK2“ buvo paviešintas incidento vaizdo įrašas.

„Pirmą kartą, t. y. 22.30 val. vakaro, į Redo ir Vanesos kiemą įsiveržęs kaimynas apšlapino automobilį ir išdaužė stiklines namų duris“, - pranešama LNK reportaže.

Pasirodo, kad kaimyno siautėjimas tuo nesibaigė. Jis atėjęs antrą kartą, įtariama, padegė automobilį, ant kurio šlapinosi.

„Daužymas kažkoksai buvo ir tada, ką pirmą padariau, tiesiog įsijungiau kameras, nes telefone viskas yra įdiegta. Ir pamačiau, kad ta prasme, čia siautėja tas žmogus“, - žurnalistams pasakojo nukentėjęs vyras.

Vyras teigė, kad iš veido atpažino jų kieme siautėjusį asmenį, teigiama, kad tai jų kaimynas.

Įtariamasis buvo sulaikytas

Policija informavo, kad vasario 28 d., apie 2.45 val., Molėtų r., Luokesos sen., Kijėlių k. gyvenamojo namo kieme, automobilyje „BMW X5“ kilo gaisras, kurio metu išdegė automobilio variklio skyrius bei salonas. Taip pat gaisro metu buvo apgadintas šalia stovėjęs automobilis „Audi A4“ bei automobilis „BMW 320“.

Padaryti materialiniai nuostoliai tikslinami. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įtariamas nusikalstamos veikos padarymu vyras (gim. 1990 m.) (nustatytas 1,22 prom. girtumas) sulaikytas ir patalpintas į Utenos aps. VPK ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Įvykis tiriamas.