Praėjusių metų gruodžio 31-osios vakare, jau po 23 val., Šiauliuose esančioje J. Basanavičiaus gatvėje susikirto šio vyro ir 49 metų praeivio keliai. 19 kartų už turtinius ir smurtinius nusikaltimus teistas vyras sutikto praeivio pareikalavo 10 eurų. Neigiamas atsakymas jam nepatiko, tad savo tikslą pasiekti pabandė kumščiais. Vyrai susigrūmė, praneša Šiaulių apskrities policija.

Kai užpuolikas savo aukai po kaklu pakišo peilį ir paklausė, ar šis nori gyventi, jėgos tapo nelygios. Sudavęs dar keletą smūgių, įtariamasis vyrą paliko gulintį be sąmonės ant žemės, pačiupo jo piniginę su dviem elektroninėmis mokėjimo kortelėmis bei asmens dokumentais, automobilio raktelius ir nuvažiavo jo automobiliu.

Apie pagrobtą „Suzuki Grand Vitara“ policijos pareigūnai sužinojo iš nukentėjusiojo netrukus po įvykio. Patruliai ėmė tikrinti mikrorajono gatves bei kiemus, ir po trejeto valandų mašiną rado stovinčią Pakruojo g., šalia nakvynės namų. Čia įrengtos vaizdo kameros akivaizdžiai parodė, kas tuo automobiliu atvažiavo ir kas iš jo išlipo. Tad automobilio pagrobėjui, kuris pastaruoju metu gyveno nakvynės namuose, buvo uždėti antrankiai ir pirmąją Naujųjų metų dieną jis praleido areštinėje. Laukdamas teismo, už grotų jis tebėra iki šiol.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)