Vilniaus apskr. vyriausiajame policijos komisariate buvo atliktas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str.).

Š. m. vasario 26 d. Šalčininkų r. policijos komisariato pareigūnai gavo informaciją, kad apie 15-16 val. Šalčininkuose, Vytauto g., viešoje vietoje, nežinomi asmenys galimai jėga užmovė maišą nenustatytam vyrui ant galvos, įsodino į tamsios spalvos automobilį ir nuvežė nežinoma kryptimi.

Policijos pareigūnai operatyviai ėmėsi visų būtinų veiksmų, kad išsiaiškintų įvykio aplinkybes ‒ buvo iškeltos ir tikrinamos visos įvykio versijos, apklausti galimi įvykio liudininkai ir kt.

Surinkę pakankamai duomenų, nusikalstamos veikos požymių policijos pareigūnai nenustatė.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja Delfi sakė, jog pareigūnai skubiai tikrino gautą informaciją.

Apie žmogaus pagrobimą papasakojo berniukas (gim. 2011 m.), vedžiojęs šunį ir, kaip jis teigia, pamatęs užpuolimą.

Prieš metus Vilniuje didžiulės policijos pajėgos ieškojo pagrobtos mergaitės, o paskui paaiškėjo, kad tai buvo vaikų pramanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)