Policija pranešė, kad vyras vasario 22 d., apie 6 val. 30 min., iš namų Taikos g., Utenoje, išėjo į parką pasivaikščioti ir dingo be žinios. Vyras iki šiol į namus negrįžo, jo buvimo vieta nežinoma.

Papildyta. Be žinios dingusio Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus A. Remeikio paieškos vietoje antradienį popiet rastas vyro kūnas. Apie tai BNS informavo Utenos apskrities policijos atstovė Asta Šuminienė. Jos teigimu, vyro tapatybė kol kas nėra nustatyta, tačiau paieškos šiuo metu sustabdytos, laukiama, kad artimieji atpažintų kūną.

Utenos policija kartu su savanoriais antradienį 13 valandą pradėjo pirmadienį ryte be žinios dingusio A. Remeikio paieškas. A. Šuminienės teigimu, kol kas nenustatytos tapatybės vyro kūnas buvo rastas neilgai trukus nuo paieškų pradžios netoli Aukštakalnio parko.

„Mes pradėjome paieškas netoli jo įprastinės pasivaikščiojimo vietos, kur kiekvieną rytą ir vakarą eidavo pasivaikščioti“, – sakė Utenos policijos atstovė.

Utenos meras Alvydas Katinas BNS sakė, kad A. Remeikis dėl sveikatos problemų pastarąsias savaites turėjo nedarbingumą, šią savaitę jis ketino važiuoti gydytis į Vilnių.

Dar papildyta. Policija patvirtino, jog rastas A. Remeikio kūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (644)