Policijos departamentas informavo, kad vasario 19 d. , apie 22 val. 28 min., Trakų r., Plomėnų k., užgesinus gaisrą gyvenamajame name, gaisravietėje buvo rasti apdegę mirusių vyro (gim. 1958 m.) ir vyro (gim. 1968 m.) kūnai. Įtariamas padegimas.

Įtariamasis neblaivus (1,34 prom.) (gim. 1983 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Žuvę vyrai – broliai

Šeštadienį paaiškėjo, kad žuvusieji yra broliai, jie kartu gyveno. Anot gyventojų, nelaimėliai mėgdavo išgerti, jie tarpusavyje dažnai konfliktuodavo.

Pasirodo, kad policijos ar medikų automobiliai prie jų namo dažnai stovėdavo. Teigiama, kad jie smurtaudavo vienas prieš kitą, naudodavo ne tik kumščius, bet ir tai, kas pasitaikydavo po ranka.

Gyventojai neslepia, kad broliai nebuvo geri kaimynai, bet vis tiek jų gaila. Ši nelaimė sukrėtė visus.

Giminaičiai sulaikė įtariamąjį – sūnėną

Penktadienio vakarą broliai, įtariama, išgėrinėjo su sūnėnu. Po kurio laiko kaimelio gyventojai pastebėjo, kad kaimynų namo prieangis dega, nedelsiant buvo iškviesta pagalba. Dėl gausaus sniego gelbėtojams buvo sunku privažiuoti, įvykio vietą jie pasiekė tik iš antro bandymo. Gaisrą gesino keturios ugniagesių autocisternos.

Žuvusių vyrų kūnai buvo rasti netoli išėjimo iš namo, kur ir buvo kilęs gaisras. Pasirodo, kad broliai sudegė gyvi, ekspertai išsiaiškino, kad nelaimėlių kvėpavimo takuose rasta smalkių.

Paaiškėjo, kad į įvykio vietą atvyko kiti žuvusiųjų sūnėnai, jie iš karto suprato, kas galėjo sukelti dvi gyvybes nusinešusį gaisrą. Vyrai išskubėjo ieškoti giminaičio, jie jį surado visai netoli, kiek paėjus už miško.

Įtariamasis neturėjo automobilio, jis vaikščiodavo pėstute, gyveno visai kitame kaime.

Anot gyventojų, ir žuvusieji yra puikiai žinomi policijai, ir įtariamasis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)