82-ejų metų Ukmergės gyventojas, paskambinęs skubios pagalbos telefonu, prašė pagalbos ir teigė, negalintis prisiskambinti jokiai tarnybai.

Nuvykę policijos patruliai išsiaiškino, kad vyras yra nevaikštantis, neturi maisto ir malkų pasišildyti namams. Jis papasakojo, kad ankščiau ateidavo socialinė darbuotoja. Tačiau prižiūrėtoja susirgo ir jau kuris laikas jo niekas nelanko. Sūnus gyvena Vilniuje, tačiau senolis neturi net telefono sąskaitos paskambinti.

Pareigūnai prinešė į namus malkų. Vyras davė 50 eurų kupiūrą bei paprašė nupirkti maisto produktų, vaistų. Tad nuvykę į parduotuvę patruliai nupirko visko, ko žmogus pageidavo.

Papildžius sąskaitą, senukas žadėjo susisiekti su jį prižiūrinčia socialine darbuotoja. Pareigūnai paprašė šalia gyvenančios moters kartais aplankyti nevaikštantį kaimyną.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)