Socialiniuose tinkluose atsirado vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas jauno vyro, norėjusio lytinių santykių su mažamete mergaite, sulaikymas ir apklausa.

Vyrukas internete susirašinėjo su 12-mete mergaite, paskyrė jai pasimatymą Karoliniškių miške. Bet į pasimatymą mergaitė atėjo su penkiais vaikinais (sprendžiant pagal pokalbio įrašą, susirašinėjimą su iškrypėliu buvo perėmęs vienas iš jaunuolių).

Vaikinai pedofilą sučiupo, pargriovė ant sniego: „Tuoj su policija pakalbėsim.“ Izoliacine juosta surišo rankas, užklijavo burną. Priminė jam, kas pedofilų laukia pataisos namuose, ir paskyrė „baudą“ – 2500 eurų. Sučiuptasis pažadėjo pinigus sumokėti per mėnesį, bet jam buvo duota savaitė. Iš piniginės paėmęs asmens tapatybės kortelę vienas iš vaikinų pasakė: „Pasiskolinsim tavo dokumentėlį. Žinau, kur gyveni, su kuo bendrauji, viską apie tave dabar žinau. Jei po savaitės nebus pinigų, eisim į policiją. Nuo dešimties iki penkiolikos metų. Žinai, ką su tavim ten padarys?“

Paskui vaikinai pakvietė mergaitę, su kuria jis susirašinėjo. Liepė jam klauptis ir atsiprašyti. „Žinai, už ką turi atsiprašyti? Papasakok, ką planavai su ja daryti“, – pasakė vienas iš jaunuolių. „Galvojau, kad draugausim“, – atsakė surištas vyrukas. Jis neigė turėjęs planų seksualiai išnaudoti mažametę, bet vienas iš sulaikiusiųjų išsitraukė telefoną ir paaiškino: „Tai aš su tavim susirašinėjau. Jei čia bus tavo sutikimas (seksui, – red.), mes tave suspardom. Prisipažink.“ Supratęs, kad susirašinėjimas išsaugotas, sulaikytasis prisipažino.

„Negali susirasti panų aštuoniolikos, devyniolikos metų? Jų pilna. Bučiuok batus“, – liepė mažamečių mėgėjui. Priėjusios mergaitės batus jis pabučiavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (871)