Po susidūrimo lengvasis automobilis buvo nublokštas nuo kelio. Sužalotas vaikinas ir mergina. Pasak pareigūnų, jaunuolis be sąmonės, sunkiai kvėpuoja, jo būklė labai sunki. Sužalota mergina sąmonės neprarado.

Avarija, galimai, įvyko sprogus vilkiko padangai. Dėl to jis išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su automobiliuku.

Vilkiko vairuotojas (gim. 1960 m.) nenukentėjo. Sunkiasvorė mašina sustojo priešpriešinio eismo juostoje maždaug už šimto metrų nuo avarijos vietos.

Policijos duomenimis, porelė važiavo transporto priemone „Ligier JS50DCI“ (lengvasis keturratis). Tokias mašinas (su itin silpnais varikliais) leidžiama vairuoti nuo 16 metų. Manoma, kad sužalotieji vaikinas ir mergina yra nepilnamečiai (pas juos nerasta asmens dokumentų).

Vėliau pareigūnai nustatė, kad ir vairuotojas, ir keleivė gimę 2004 m.

Sąmonės neatgavęs vaikinukas, kuriam diagnozuota politrauma, paguldytas į reanimacijos skyrių. Keleivei nustatyti daugybiniai sužalojimai, ji taip pat gydoma reanimacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)