24 metų Serbijos pilietis įsiveržė į degalinės parduotuvę ir pagrasino nušauti jos darbuotojus. Kol plėšikas švarino kasą, pardavėja per atsarginį išėjimą išbėgo iš parduotuvės ir iškvietė policiją, rašo inforesist.com.

Kai plėšikas įžengė į biurą, prie jo priėjo viena parduotuvės lankytoja ir pasiūlė jam pasimėgauti oraliniu seksu. Vyriškis neatsisakė šio malonumo ir prarado budrumą. Į degalinę atvykusi policija rado plėšiką gulintį ant grindų, kur jam buvo atliekamas oralinio sekso aktas. Vyras buvo sulaikytas, jam pateikti kaltinimai.

Pasak vietinės žiniasklaidos, atvykusiems pareigūnams moteris pasakė pasiimti įtariamąjį, nes ji daugiau nebegali ištverti.

Kaip ir kodėl moteris sugalvojo užlaikyti įsiveržėlį tokiu būdu, lieka paslaptis. Policijos pareigūnai pažymėjo, kad tai pirmas toks atvejis jų tarnybos praktikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)