Pranešimas gautas pirmadienį 17.22 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Nuo smūgio lengvasis automobilis nuvažiavo nuo kelio į griovį, o mikroautobusas apvirto ant šono.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad prispaustų žmonių avarijos metu nebuvo. Medikams perduoti keturi sužaloti asmenys, du iš jų sunkios būklės.

Alytaus policija informavo, kad susidūrė lengvasis automobilis „Opel“ ir mikroautobusas „Mercedez-Benz“.

Pirminiais duomenimis, buvo stipriai sužaloti du „Opel“ automobiliu važiavę vyrai, dėl vieno jų gyvybės kovoja medikai, jis paguldytas reanimacijos skyriuje.

Anot policijos, mikroautobusu važiavo užsienio piliečiai (baltarusiai), moteris ir vyras patyrė nesunkius kūno sužalojimus.

Manoma, kad „Opel“ automobilio vairuotojas iš pagrindinio kelio sukdamas į šalutinį (į kairę) nepraleido mikroautobuso ir sukėlė avariją.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Alytaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos , informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, bei Alytaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)