Ikiteisminio tyrimo duomenimis, N. A. 2019 metų spalį Kaune iš G. N. neteisėtai įsigijo narkotinių medžiagų ir automobiliu gabendamas jas iš Kauno į Tauragę buvo sustabdytas policijos pareigūnų.

Patikrinimo metu rasti narkotikai buvo paimti. Tęsiant tyrimą patikrinti nuteistojo N. A. namai, kuriuose rasta narkotinės medžiagos – metadono bei neteisėtai laikomų šovinių. Pakliuvęs į teisėsaugos akiratį N. A. ir toliau vykdė nusikalstamą veiką. 2020 metų sausį Tauragėje jis buvo sulaikytas policijos pareigūnų, kurie patikros metu jo striukės kišenėje rado psichotropinės medžiagos – amfetamino, pranešė prokuratūra.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavusios ir valstybinį kaltinimą teisme palaikiusios Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorės Irinos Valadkienės teigimu, nuteistiesiems – N. A. ir G. N. – paskirtos realios laisvės atėmimo bausmės dėl to, jog jie anksčiau ne karta teisti už įvairius nusikaltimus. N. A. iki nuosprendžio paskelbimo buvo teistas net 12 kartų, o G. N. – 8 kartus.

Ikiteisminį tyrimą atliko Tauragės apskrities VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)