Į įvykio vietą išsiųstos Trakų priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai bei Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Policijos žiniomis, susidūrė vilkikas ir du lengvieji automobiliai „Fiat“ bei „Citroen Berlingo“. Plente susidarė didžiulė spūstis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento žiniomis, iš sumaitoto automobilio „Fiat“ ištraukti keturi žmonės be gyvybės ženklų. Penktasis sunkiai sužalotas.

Apie 17.15 val. Vilniaus apskrities policija Delfi patvirtino, kad vienas žmogus sunkiai sužalotas, du žuvę, medikai vietoje dar bando gaivinti kitus du.

Bet atgaivinti jų nepavyko. Netrukus paaiškėjo, kad mirė ir penktas žmogus.

Visi žuvusieji – „Fiat“ keleiviai ir vairuotojas.

Netoli tragedijos vietos nuo kelio nuvažiavo ir apvirto ugniagesių gelbėtojų automobilis. Ugniagesiai nenukentėjo.

Pasak liudininkų, „Citroen Berlingo“, lenkdamas vilkiką, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir ten kaktomuša susidūrė su „Fiat“. Pastarasis po to dar susidūrė su vilkiku.

Automobiliu „Fiat“ važiavo keturi vaikinai ir mergina, visi jie – vienos įmonės darbuotojai, važiavę po darbo.

Papildyta

Pirminiais Policijos departamento duomenimis, automobilis „Citroen Berlingo“, vairuojamas vyro (g. 1958 m.), lenkdamas vilkiką MAN TGX su puspriekabe, kurį vairavo vyras (g. 1985 m.), išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Fiat Doblo“, kurį galimai vairavo jaunuolis (g. 2002 m.). Eismo įvykio metu žuvo galimai automobilio „Fiat“ vairuotojas (g. 2002 m.) ir keleiviai (g. 1983 m., 1991 m., 1993 m. ir 2003 m.). Taip pat eismo įvykio metu buvo sužalotas ir automobilio „Citroen“ vairuotojas, jis pristatytas į ligoninę apžiūrėti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d.