Apie 20 val. buvo pranešta, kad Žaliųjų Ežerų gatvėje automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Anot pranešėjo, žmonės iš transporto priemonės patys išlipo, bet automobiliu buvo vežamas dviejų metukų vaikas, kuriam reikia medikų pagalbos.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai išsiaiškino, kad vaikas avarijos metu nenukentėjo. Pasirodo, kad apvirtusio automobilio keleivis, būdamas neblaivus, pradėjo vartoti necenzūrinius žodžius ir elgtis agresyviai, dėl to vyriškiui buvo surakintos ne tik rankos, bet ir kojos.

Policija informavo, kad Vilniuje įvyko ir daugiau avarijų, kurių metu buvo sužaloti asmenys. Pirminiais duomenimis, apie 19 val., Minsko pl., automobilis VW pateko į avariją. Teigiama, kad transporto priemonė rėžėsi į stulpą ir atitvarus. Avarijos metu buvo sužalotas mažametis vaikas, jis išgabentas į ligoninę.

Taip pat pranešta apie ne vieną avariją Nemenčinės pl. Čia automobilis trenkėsi į medį, medikų pagalbos neprireikė. Toje pačioje vietoje BMW įvažiavo į duobę ir apgadino transporto priemonę.

Žmonės socialiniuose tinkluose pasidalino ir „CityBee“ įmonės automobilio avarija, transporto priemonė Ukmergės g. neišvengė susidūrimo su kelio ženklais ir atitvarais.

Tūkstantmečio gatvėje policininkams teko dirbti masinėje avarijoje, čia susidūrė vilkikas ir trys lengvieji automobiliai. Medikų pagalbos šioje avarijoje neprireikė.

Be viso to pareigūnams teko reguliuoti eismą Savanorių pr. Nukritęs medis apsunkino automobilių eismą.