Atsiųstuose skaitytojo kadruose matyti smarkiai apgadintas „Ford“ automobilis, kurį pasak skaitytojų, apgadino pro šalį važiavęs BMW automobilis.

„Parvažiavo nuo Parodos kalno, neišėmė posūkio“, – situaciją nupasakojo skaitytojas Tadas. Anot jo, daug žmonių matė eismo įvykį ir gėdingai bandantį pasprukti BMW vairuotoją.

Anot skaitytojo, buvo iškviesta policija, ir greičiausiai BMW automobilio vairuotojas buvo rastas dar tą patį vakarą. Kaip teigė Tadas, užfiksuotas įvykis buvo apie 2.11 val. sekmadienio naktį.

„Matėsi du vaikinai. Neprisisegę turbūt buvo, nes oro pagalvės neišsiskleidė jiems. Turbūt savininką jau vakar rado policija“, – rašė eismo įvykį užfiksavęs kaunietis.

Iš atsiųsto vaizdo įrašo, galima spėti, kad BMW vairuotojui po eismo įvykio sprogo automobilio padanga, todėl Kęstučio gatvės gyventojai galėjo girdėti braukiamo metalo garsus pro savo namų langus.

Vairuotojui, pagal ANK 426 straipsnį, pasitraukus iš eismo įvykio, su kuriuo vairuotojas susijęs, vietos pažeidžiant eismo taisykles, kai padaryta žala neviršija penkiolikos bazinių bausmių ir nuobaudų dydžių, užtraukia baudą nuo šešių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo aštuonių šimtų penkiasdešimt iki dviejų tūkstančių eurų.

Jeigu žala viršija penkiolika bazinių bausmių ir nuobaudų dydžių, užtraukia baudą vairuotojams nuo vieno tūkstančio vieno šimto iki dviejų tūkstančių eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo dviejų tūkstančių iki dviejų tūkstančių šešių šimtų eurų.

Papildyta 14.43 val.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove spaudai, Odeta Vaitkevičiene, ji informavo, kad gruodžio 20 d., apie 02.00 val. Kaune, Kęstučio g., automobilis „BMW X5“ atsitrenkė į kelkraštyje stovintį automobilį „Ford Focus“, kliudė medį ir pasišalino iš eismo įvykio vietos. Automobilis buvo surastas Kaune, Laisvės alėjoje.

Anot budinčio pareigūno, policijos pareigūnams pavyko nustatyti BMW automobilio savininką, šiuo metu yra tiriamos įvykio aplinkybės, todėl daugiau informacijos atskleisti negali.

Gyventojus, kurie matė įvykį ar gali suteikti tyrimui reikalingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities policijos pareigūnus el. paštu info@kaunas.policija.lt.

Vaizdo įrašus galima pamatyti čia.