Socialiniame tinkle „Facebook“ Marijampolės policija pasidalino informacija, kad buvo rastas tris mėnesius ieškotas vyras.

„Rugpjūčio 25 d. buvo gautas moters (gim. 1965 m.), gyvenančios Šakių r. pranešimas, kad dingo jos brolis (gim. 1963 m.). Deja, ilgos paieškos buvo nesėkmingas ir asmuo nebuvo surastas.

Laimei, šaltą gruodžio 2 d. vakarą, Marijampolės apskr. VPK Šakių r. PK Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas A. Mureika, ne darbo metu, važiuodamas Šakių link, apie 20.15 val. pakelyje pastebėjo sunkiai einantį vyriškį. Iki Šakių buvo likę dar daugiau kaip 7 km., o lauke jau spaudė šaltukas, tad pareigūnas nedvejodamas sustojo pasiteirauti ar nereikalinga pagalba.

Sutiktas asmuo sunkiai kalbėjo, buvo sušalęs, o paprašius prisistatyti, pareigūnas suprato, kad tai tas pats asmuo, kurio paieška buvo paskelbta dar prieš tris mėnesius. A. Mureika sušalusiam paklydėliui atidavė savo pirštines bei nedelsiant pasirūpino, kad vyriškis saugiai ir kuo greičiau grįžtų pas artimuosius.

Dingusiojo sesuo vėliau dėkojo policijos pareigūnui už surastą ir saugiai į namus pargabentą artimąjį.

Marijampolės apskr. VPK policijos pareigūnai visada pasiruošę ištiesti pagalbos ranką kiekvienam nelaimės ištiktam“,- rašė Marijampolės policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)