Taip pat, praėjusį savaitgalį pareigūnai Kretingoje vykdė priemonę dėl galimų prekybos alkoholiu pažeidimų.

Atliekant kontrolinius pirkimus buvo patikrinti 6 taksi paslaugas teikiantys asmenys, vienas iš jų neuniformuotiems pareigūnams pardavė stiprių alkoholinių gėrimų. Pradėta administracinė teisena pagal ANK 127 ir 209 straipsnius. Šiais metais minėtas taksistas už panašaus pobūdžio nusikalstamą veiką jau buvo baustas, tačiau, deja, pamokos neišmoko, pranešė policija.

Kiek ankščiau šiais metais - birželį, vykdant kontrolinį pirkimą, 1959 m. gimusi Kretingos r. gyventoja namuose asmeniui pardavė skardinę alaus, nors leidimo verstis tokia veikla neturėjo.

Pareigūnai moters namuose rado dar 19 įvairios talpos butelių stiprių alkoholinių gėrimų, 12 – vyno gėrimų ir sidro, daugiau nei 50 skardinių alaus, pusę litro naminės degtinės ir 172 pakelius įvairių cigarečių su Baltarusijos respublikos banderolėmis, kurių bendra vertė siekia 600 eurų.

Administracinio nusižengimo bylą nagrinėjant Plungės apylinkės teismo Kretingos rūmuose, moteris pripažino padariusi pažeidimą, savo elgesio gailėjosi. Įsigaliojusiu teismo sprendimu jai skirta 2000 eurų bauda, alkoholiniai gėrimai ir cigaretės – konfiskuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)