Kaip matyti „Kas vyksta Kaune“ grupėje paskelbtoje vaizdo medžiagoje, vidury važiuojamosios dalies Savanorių prospekto gale stovi keli automobiliai, vienas parvirtęs ant šono. Vairuotojai įspėja, kad Karmėlavos kryptimi stoja eismas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo teigimu, apie avariją šioje vietoje gauti du pranešimai. 15.15 val. pranešta, kad susidūrė automobiliai „Dacia“ ir „Ford“, vairuotojai nesutaria, kuris kaltas.

15.27 val., policijos duomenimis, į minėtas transporto priemones įsirėžė dar du automobiliai, kurių vienas apsivertė. Pranešime nurodoma, kad gali būti sužalotų žmonių, kadangi vertėsi automobilis.

Visgi apie 15.40 val. susisiekus su Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresniąja gydytoja, ji nurodė, kad greitoji pagalba į nelaimės vietą kviesta nebuvo.

Kol kas nežinoma, ar vairuotojai buvo blaivūs, policija dirba įvykio vietoje. Iš trijų juostų po tiltu laisva liko tik viena, nuo viaduko iki Pramonės prospekto sankryžos ir toliau pastarąja gatve beveik iki V. Krėvės prospekto driekiasi spūstis.