Ketvirtadienį, apie 20.20 val., Panevėžio rajone, Nausodės kaime, sankryžoje automobilį BMW, kurį vairavo vyras (gim. 1989 m.) kliudė automobilis „Volvo“.

Po eismo įvykio iš automobilio „Volvo“ išlipo du nenustatyti vyrai, kurie išdaužė automobilio BMW priekinių durų stiklus, vienas iš vyrų smurtavo prieš BMW vairuotoją, kuris perduotas medikams.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupės vyriausiasis specialistas Tadas Martinaitis Delfi informavo, kad įtariamieji dar nėra sulaikyti, jie pabėgo iš įvykio vietos. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

Po netikėto užpuolimo BMW vairuotojas pats išsikvietė sau pagalbą, į įvykio vietą nedelsiant atvyko ne tik pareigūnai, bet ir medikai. Vyriškis patyrė stiprius akies sužalojimus, jis išgabentas į Kauno klinikinę ligoninę.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis nepažįsta jį užpuolusių asmenų, bet apklausos metu nurodė tam tikras detales, kurios padės ieškant įtariamųjų. Pats nelaimėlis nėra iš Panevėžio apskrities, vyras, pasak policijos, Šiaulių apskrities gyventojas.

Policijos teigimu, nukentėjusysis nėra policijai žinomas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.