Atvykus pareigūnams, prie „Peugeot“ (baltarusiški numeriai) vairo nieko nebuvo, o ant galinės sėdynės sėdėjo porelė. Moteris, pasak pareigūnų, buvo „kominė“ – policininkams jos nepavyko pažadinti. Todėl buvo iškviesta greitoji pagalba, bet ir medikams nepavyko jos pažadinti. Greitoji moterį išblaivinimui išvežė į ligoninę.

Automobilyje buvęs akivaizdžiai girtas vyras (Baltarusijos pilietis) atsisakė pūsti į alkotesterį. Atsisakymas tikrintis prilyginamas sunkiam girtumui, todėl, jei pasitvirtins įtarimas, kad vairavo jis, baltarusio laukia ikiteisminis tyrimas. Užsienietis (gim. 1986 m.) sulaikytas ir išvežtas į policijos įstaigą.

Beje, kurios šalies pilietė yra į ligoninę išvežtoji moteris, neaišku, nes su savimi ji neturėjo jokių asmens dokumentų.

Ant priekinės keleivio sėdynės buvo sukrautos vaišės: plastikinis alaus butelis ir apvalgytas tortas. Čia pat buvo ir tualetinio popieriaus rulonėlis. Ant sėdynės pribarstyta baltų miltelių – galbūt jie nubyrėjo nuo torto.

„Peugeot“ išvežtas į policijos sulaikytų automobilių aikštelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)