Lapkričio 9 d. Klaipėdos rajono policijos pareigūnams pranešta, jog, Lapių kaime pavogtas automobilis BMW, patirtą žalą savininkas įvertino 2300 eurų.

Turėdami informacijos, jog neseniai iš įkalinimo įstaigos grįžo jau penkis kartus už panašaus pobūdžio nusikalstamas veikas teistas asmuo, pareigūnai šiuo nusikaltimu įtarė 2001 m. gimusį, niekur oficialiai nedirbantį Klaipėdos rajono gyventoją. Vėliau, tiriant aplinkybes, nustatyta, kad minėtas automobilis BMW nugabentas į metalo laužo supirkimo aikštelę ir parduotas vos už 130 eurų. Aplinkybės tiriamos.

Lapkričio 17 d. Klaipėdos r. pareigūnams pranešta, kad Gargžduose, Melioratorių g. įsibrovus į sandėliukus, pavogti du dviračiai verti 250 ir 200 eurų – įtarta, jog dviračius pasisavinti galėjo tas pats 2001 m. gimęs vaikinas. Na, o jau kitą dieną, lapkričio 18 d., Klaipėdos r. PK Veiklos skyriaus pareigūnai, Gargžduose sulaikė minėtą 2001 m. gimusį, vos prieš tris mėnesius iš įkalinimo įstaigos grįžusį įtariamąjį, jis uždarytas į areštinę.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.