Policija pranešė, kad birželio 10 d. 18 val. 20 min. Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai gavo iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje – Šalčininkų r., Gerviškių sen., Čiužiakampio k., mažamečių vaikų akivaizdoje neblaivus 37 metų vyras elgėsi agresyviai, „darbavosi“ kumščiais prieš savo žmoną. Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą ir pradėjus aiškintis įvykio aplinkybes, paaiškėjo tikroji konflikto, į kurį teko įsikišti policijai, ir smurto protrūkio priežastis.

Atvykusiems policijos pareigūnams nukentėjusioji (gimusi 1983 m.) paaiškino, kad tarp jos ir neblaivaus sutuoktinio kilo konfliktas, kuris vėliau peraugo į fizinį smurtą. Moteris vyro reikalavo išmesti automobilyje laikomas narkotines medžiagas. Vyrą toks reikalavimas supykdė ‒ nesutikęs su tokiu žmonos prašymu, pradėjo ją mušti.

Pareigūnai, apžiūrėję kieme stovintį automobilį ir atlikę jame kratą, ant sėdynių rado ir paėmė 5 polietileninius maišelius su baltais milteliais ir 4 polietileninius maišelius su baltų miltelių likučiais, įtariama narkotinė medžiaga, mažas elektronines svarstykles, polietileninius maišelius narkotinėms medžiagoms fasuoti. Ant galinės automobilio sėdynės aptikta ir išbarstytų baltų miltelių, įtariama narkotinė medžiaga.

Vyras atsidūrė areštinėje.

Atlikus įvykio vietoje paimtų medžiagų tyrimą, nustatyta, kad Čiužiakampio k. gyventojas neteisėtai disponavo narkotinėmis ir psichotropinėmis medžiagomis (kanapėmis, amfetaminu, metamfetaminu, sintetiniu kanabinoidu), turėdamas tikslą jas parduoti ar kitaip platinti.

Netrukus byla pasieks teismą. Už minėtą nusikalstamą veiką teisės aktai numato griežčiausią atsakomybę – laisvės atėmimą nuo aštuonerių iki dešimties metų.