Kaip teigia pareigūnai, šio pirmadienio pavakarę į Vilniaus oro uostą atskrido lėktuvas iš Minsko. Oro uosto pareigūnai, stebėdami Vilniaus oro uosto teritoriją, koridoriuje, ant laiptų, vedančių iš atvykimo salės į bagažo skyrių, pastebėjo nemažą grupę asmenų ir netoliese sukrautus lagaminus (keleivių rankinį bagažą).

Asmenys buvo praėję VSAT patikrą, tačiau akivaizdžiai vengė vykti į muitinės kontrolės vietą, tuo sukeldami įtarimą. Oro uosto pareigūnai apie įtarimus informavo VSAT, šios tarnybos pareigūnai, patikrinę bagažą, keturiasdešimtyje lagaminų aptiko cigarečių su Baltarusijos Respublikos akcizo ženklais, pranešė muitinė.

Visus asmenis ir aptiktus daiktus VSAT pareigūnai perdavė Vilniaus oro uosto posto muitinės pareigūnams.

Atlikę muitinės kontrolę, Vilniaus oro uosto posto muitinės pareigūnai sulaikė 40 lagaminų su cigaretėmis, o 7 Latvijos piliečiams bei 4 asmenims be pilietybės, prisipažinusiems, kad dalis lagaminų iš rasto bagažo priklauso jiems, pritaikė administracinės atsakomybės priemones 9 surašyti protokolai, sulaikytos cigaretės).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)