Tačiau pakeliui, važiuojant Kareivių gatve, keleivis užpuolė vairuotoją – ėmė jį smaugti. Sustabdęs automobilį vairuotojas iššoko iš mašinos ir puolė skambinti į policiją. O keleivis persirito į vairuotojo vietą ir nuvažiavo.

Nemenčinės plente vienas vairuotojas atkreipė dėmesį į po kelią besiblaškantį taksi automobilį „Toyota Prius“, kilo įtarimų, kad vairuoja girtas. Žmogus apie tai pranešė pareigūnams ir ėmė sekti įtartiną „Toyota“.

Iš Nemenčinės plento taksi pasuko į Rudausių gatvę ir iškart trenkėsi į tvorą. Tada pavažiavo atbulomis ir nuvertė kelio ženklą.

Paskui automobilis nuvažiavo į sodų gilumą. Netrukus jam kelią užblokavo atskubėję policijos patruliai. O akivaizdžiai girtas vairuotojas, pamatęs policiją, vėl atsitrenkė į tvorą.

Jaunas vyras atsisakė tikrintis blaivumą, buvo agresyvus, todėl teko jį nuraminti elektroimpulsiniu prietaisu „Taser“.

Sulaikytasis uždarytas į areštinę. Jam bus pradėti du ikiteisminiai tyrimai: dėl vairavimo girtam ir dėl plėšimo.

Papildyta. Penktadienį įmonės, kuriai priklauso pagrobtasis automobilis, vadovas Virginijus Kukalis pranešė: „Tiek vairuotojus, tiek administraciją sukrėtė minėtas incidentas. Šiandien įdiegsime vietinę SOS pagalbą vairuotojų aplikacijoje ir tikimės, kad tai užkirs kelią tokioms situacijoms. Operatyviai sureagavę kolegos turėtų smarkiai sumažinti tokių incidentų riziką.

Aktyvavus SOS mygtuką, bus atliekami reguliarūs vaizdo ir garso įrašai, kurie bus siunčiami į sistemą. Visi dirbantys vairuotojai matys incidento lokaciją - tai padės greičiau atvykti į įvykio vietą, kol laukiama pareigūnų“.