Nenustatyti nusikaltėliai išdaužė šoninius ir priekinį 1999 metų laidos automobilio stiklus. Visureigyje buvo įrengta signalizacija, automobilis buvo apdraustas. Patirtą žalą klaipėdietis įvertino 3 tūkst. litų.

Pasak policijos, tai greičiausiai padaryta iš keršto. Įtariamieji nenustatyti.

Pernai Klaipėdos apylinkės prokuratūra V.Lekevičiui iškėlė baudžiamąją bylą už tai, kad jis neblaivus vairavo automobilį ir nepakluso teisėtam pareigūnų reikalavimui sustoti ir pateikti dokumentus, o vėliau juos sumušė.

V. Lekevičius prieš kelerius metus Klaipėdoje vadovavo greitojo reagavimo būriui "Aras", treniravo futbolo komandą "Atlantas".

Būdamas greitojo reagavimo rinktinės "Aras" kuopos vadu Klaipėdoje, V.Lekevičius buvo nuteistas už savavaldžiavimą. Už gerą elgesį jis buvo paleistas į laisvę anksčiau laiko.

2000-aisiais per varžybas Vilniuje tarp "Žalgirio" ir Klaipėdos "Atlanto" V.Lekevičius pašoko nuo atsarginių suolelio, parbloškė ant žemės arbitro padėjėją ir keliais prispaudė jį prie žemės. Taip "Atlanto" vyriausiasis treneris pasielgė, kai nebuvo įskaitytas klaipėdiečių išlyginamasis įvartis. Tuo metu vilniečiai pirmavo 1:0.

Per incidentą arbitro padėjėjui buvo sudaužytas laikrodis ir nubrozdinta alkūnė.

Už šį chuliganišką poelgį Lietuvos futbolo federacijos drausmės komisijos sprendimu V.Lekevičius buvo diskvalifikuotas.