Paskutinį kartą motina sūnų matė rugpjūčio 15 d. 16 val. namuose, o grįžusi į namus rugpjūčio 16 d. 16 val. 30 min. namuose jo neberado, jo buvimo vieta nėra žinoma.

Policija informavo, kad ieškomo trisdešimtmečio vyro mobiliojo ryšio telefonas yra išjungtas.

Donato Rulevičiaus požymiai: apie 180 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, tamsiai rudų plaukų, ypatingų žymių neturėjo. Kokiais drabužiais vilkėjo vyras dingimo dieną, nėra žinoma. Kaip teigė motina, sūnus dažniausiai mūvėdavo šortus iki kelių ir vilkėdavo marškinėlius.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, galinčius suteikti informaciją apie šio trisdešimtmečio vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Neringa Bubelevičiene, mob. 8 656 95575, arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)